РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

КЗ «Школа естетичного виховання «В гостях у казки» Кропивницької міської ради» провела благодійну акцію.
24 травня в Кіровоградській обласній філармонії відбувся благодійний ярмарок дитячих поробок вихованців закладу, благодійний аукціон та концерт народного художнього колективу України театру танцю «В гостях у казки».
Ми зібрали нашою «КАЗКОВОЮ» родиною 40 368 грн. на потреби ЗСУ.
Кошти передані ГО «Добромир» для виготовлення сухих борщів, супів та компотів для наших захисників.
Подяка всім дітям-учасникам народного художнього колективу України театру танцю «В гостях у казки», педагогічному колективу нашого закладу за неперевершений благодійний концерт на сцені Кіровоградської обласної філармонії. Не зважаючи на складні життєві обставини, повітряні тривоги, відключення світла і тепла – МИ ПРАЦЮВАЛИ і підготували чудовий концерт «Танець між ТЕМРЯВОЮ І СВІТЛОМ». Пишаємось кожним із вас!
Вдячність нашим батькам за організацію благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ. В нашому колективі – найкраща батьківська громада!
Теплі слова на адресу Кіровоградської обласної філармонії, всім її працівникам за гостинність та високий професіоналізм в роботі.
Подяка ГО «Добромир» за підтримку нашої ініціативи та надання допомоги в організації благодійної акції.
Вдячні всім глядачам, хто завітав на наш благодійний концерт і задонатив задля нашої Перемоги!
Низький уклін нашим славетним ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ за те, що маємо змогу жити, творити і дарувати мистецтво танцю глядачам.

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован. Обязательные поля отмечены *

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Офіційна сторінка комунального закладу "Школа естетичного виховання "В гостях у казки" Кропивницької міської ради" Слідкуйте Р·Р° нами VK Twiter YouTube RSS