Закриття 41-ого «КАЗКОВОГО» танцювального сезону

4 червня, на майданчику біля школи естетичного виховання «В гостях у казки» відбувся благодійний концерт «ТАНЦЮЮ ЗА ЖИТТЯ», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей та закриттю 41-ого танцювального КАЗКОВОГО сезону.
В День СВЯТОЇ ТРІЙЦІ ми всі разом зробили ДОБРУ СПРАВУ – зібрали 20 418 грн. на лікування сестрички нашої вихованки (сьогодні уже випускниці) – Олександри.
Адже немає нічого ціннішого і дорожчого за життя наших дітей !!!
Нехай ця благодійна допомога стане величезним благословенням для дівчинки! Підтримали дитину молитвою та побажанням зцілення! Направили свою енергію і любов дівчинці!
В КАЗКАХ ТРАПЛЯЮТЬСЯ ДИВА!
ДОБРО ЗАВЖДИ ПЕРЕМАГАЄ ЗЛО!
Подяка всій нашій КАЗКОВІЙ РОДИНІ – батькам, дітям, педагогам і всій громаді, хто завітав до нас на захід і підтримав нашу ініціативу. Ви – неймовірні! Дякую за вашу згуртованість, єднання!
УКРАЇНА – НЕПЕРЕМОЖНА!
Отримали свідоцтва про позашкільну освіту випускники ШЕВ «В гостях у казки», які освоїли 12-ти річну навчальну програму з хореографії та сценічної гімнастики, здали іспити з усіх фахових дисциплін.

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован. Обязательные поля отмечены *

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Офіційна сторінка комунального закладу "Школа естетичного виховання "В гостях у казки" Кропивницької міської ради" Слідкуйте Р·Р° нами VK Twiter YouTube RSS