«НЕЗЛАМНІ ДУХОМ»

    3 червня Комунальний заклад «Школа естетичного виховання «В гостях у казки» Кропивницької міської ради» на майданчику біля закладу презентував велику концертну шоу-програму «НЕЗЛАМНІ ДУХОМ», присвячений Міжнародному дню захисту дітей в рамках закриття 42-ого танцювального «КАЗКОВОГО» сезону.
Директор закладу Микола Русул звітував про свою роботу у 2023-2024 навчальному році(https://www.skazka.kr.ua/?page_id=2115).
Випускники школи, які пройшли навчання у закладі протягом 12 років і здали кваліфікаційні іспити з усіх фахових дисциплін, отримали свідоцтва про позашкільну освіту.
Промайнув ще один навчальний рік безперервної роботи, наповнений творчістю, концертами і конкурсами.
Вдячні всім вихованцям за професійну роботу на сцені, батькам за постійну підтримку і піклування проблемами закладу, педагогам-хореографам за неосяжну силу вашої творчості і таланту.

photo_2024-06-05_23-32-44

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Офіційна сторінка комунального закладу "Школа естетичного виховання "В гостях у казки" Кропивницької міської ради" Follow us Facebook Twiter YouTube RSS