ТРІУМФАЛЬНА ПЕРЕМОГА!

 

   З 30 листопада по 5 грудня 2023 року театр танцю «В гостях у казки» взяв участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі у Трускавці.
     Витяг з «Прес-релізу фестивалю «UKR WEST ART FEST» у м. Трускавець:
«Багато хореографічних колективів представили на огляд жюрі цікаві та змістовні номери, але за технічною складністю, синхронністю виконання, майстерністю постановки не було рівних на конкурсі-фестивалі в  Трускавці – народному художньому колективу України театру танцю «В гостях у казки» КЗ «Школа естетичного виховання    «В гостях у казки» Кропивницької міської ради». Цей знаний в Україні колектив очолюють заслужені працівники культури України Ірина, Микола та Аліна Русули.
   Народний художній колектив України театр танцю «В гостях у казки» отримав ГРАН-ПРІ конкурсу «UKR WEST ART FEST” в номінації народна хореографія».
   На конкурсі колектив представив 16 хореографічних композицій у різних стилях та різних вікових категоріях дітей.
   Театр танцю «В гостях у казки» став лауреатом 17 кубків і 17 дипломів:
- 1 кубок і Диплом ГРАН-ПРІ
- 14 кубків і Дипломів – І ПРЕМІЇ
- 2 кубки і Дипломи – ІІ ПРЕМІЇ
  Вдячність від дітей, педагогів та батьків нашої великої «КАЗКОВОЇ» родини – Станиславі Котелянській, директору фестивалю, за неймовірно позитивні емоції, отримані під час дитячого свята мистецтв, наповненого енергією та мистецькою магією.

 

photo_2023-12-06_14-19-45

 

photo_2023-12-06_14-20-05

 

 

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован. Обязательные поля отмечены *

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Офіційна сторінка комунального закладу "Школа естетичного виховання "В гостях у казки" Кропивницької міської ради" Слідкуйте Р·Р° нами VK Twiter YouTube RSS