ОСЬ І ПРОМАЙНУВ ЩЕ ОДИН НАСИЧЕНИЙ ТВОРЧІСТЮ ТИЖДЕНЬ…

     Пройшли Новорічні спектаклі для молодших дітлахів нашого закладу та батьків дітей, вечір відпочинку для вихованців театру танцю «В гостях у казки»… Нещодавно колектив приїхав з Трускавця з тріумфальною ПЕРЕМОГОЮ – Гран-Прі та 17 кубків перших місць. І вже через 2 тижні презентував глядачеві нетрадиційний душевний до сліз спектакль з новими хореографічними постановками. Вихованці театру танцю «В гостях у казки» – НЕЙМОВІРНО КРУТЕЗНІ!!! Дякуємо кожному за наполегливість та працелюбність.

Хочется подякувати всій КАЗКОВІЙ педагогічній команді професіоналів за Новорічні заходи.

В першу чергу, особлива подяка за сценарій неординарної казки «Найжаданіша мить» – її автору Куропʼятник Ларисі Миколаївні, завідувачці організаційно-масового відділу ШЕВ «В гостях у казки».

Дуже дякуємо за чудовий музичний супровод спектаклю Гречишкіну Олександру Георгійовичу, звукорежисеру нашого закладу.

Теплі слова подяки на адресу керівника театру танцю «В гостях у казки» Русул Аліни Миколаївни, акомпаніатора школи Вощенко Тетяни Вікторівни, педагогів-хореографів Собольської Марії Олегівни, Бондаренко Максима Миколайовича, костюмера Шелест Наталії Миколаївни.

Дякуємо нашим «казковим» матусям Ладутько Інні Миколаївні та Донець Таїсії Костянтинівні за постійне піклування турботами наших дітей.

Вдячні за створення безпечних умов для проведення Новорічних заходів Холодовському Анатолію Миколайовичу.

Щиро дякуємо батькам наших дітей за підтримку колективу у всіх починаннях, за активність та креативність!

Разом МИ – неймовірно потужна КАЗКОВА РОДИНА!

Рухаємось та розвиваємось, незважаючи ні на що! Живемо, працюємо, любимо, віримо і неодмінно ПЕРЕМОЖЕМО!

Дякуємо нашим захисникам, які дарують нам кожен день життя! 

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован. Обязательные поля отмечены *

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Офіційна сторінка комунального закладу "Школа естетичного виховання "В гостях у казки" Кропивницької міської ради" Слідкуйте Р·Р° нами VK Twiter YouTube RSS